Όροι Χρήσης


Το διαδικτυακό όνομα www.athangreek.gr ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία Esperado Fashion Ι.Κ.Ε  , (ξενόγλωσσα) ESPERADO FASHION P.C. με διακριτικό τίτλο  ESPERADO FASHION, (ξενόγλωσσα) ESPERADO FASHION με Νομική Μορφή ΙΚΕ, Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 153922026000 Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 15392202600 , και με Αριθμό Μητρώου Επιμελητηρίου 29410 Επιμελητήριο Ημαθίας & Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 801302550  που λειτουργεί στην φυσική διεύθυνση Δημητρίου Πρόιου 20, Αλεξάνδρεια Ημαθίας για την διάθεση και διαφήμιση των προϊόντων της στο διαδίκτυο. 

Κάθε χρήστης που επισκέπτεται, γίνεται μέλος ή κάνει κάποια αγορά από το διαδικτυακό μας κατάστημα, πρέπει να γνωρίζει και να συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Ο διαδικτυακός μας τόπος σας εξασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών. Κανένα στοιχείο της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Κάθε προσωπικό στοιχείο του χρήστη που έχει δηλώσει στον λογαριασμό του (διευθύνσεις, email, τηλ., κτλ) ή καταχωρεί την ώρα της παραγγελίας, καθώς και τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τις συναλλαγές είναι άκρως εμπιστευτικά και δεν δημοσιοποιούνται για κανένα λόγο σε τρίτους.

Παραγγελία, υποβολή και αποδοχή
Η παραγγελία των προϊόντων υποβάλλεται μέσω της συμπλήρωσης και αποστολής της ειδικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας την επιλογή «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». Πριν από την υποβολή της παραγγελίας (checkout), ο πελάτης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι έλαβε με ευκρινή και κατανοητό τρόπο γνώση των ακόλουθων πληροφοριών:

1. Των κύριων χαρακτηριστικών των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρήγγειλε, όπως αυτά περιγράφονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο πελάτης οφείλει να ελέγξει κάθε σχετικό χαρακτηριστικό, πριν από την υποβολή της παραγγελίας του, ούτως ώστε να μη διατηρεί καμία αμφιβολία για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των παραγγελλομένων προϊόντων. Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης παρέλειψε να ενημερωθεί επαρκώς για τα ανωτέρω.
2. Της συνολικής τιμής των προϊόντων της παραγγελίας του, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α., κάθε άλλου τέλους και όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων αποστολής (αν αυτές υπάρχουν). Όταν αυτές οι επιβαρύνσεις δεν μπορούν ευλόγως να υπολογιστούν εκ των προτέρων, το γεγονός ότι μπορεί να απαιτηθούν τέτοιες πρόσθετες επιβαρύνσεις γίνεται γνωστό στον πελάτη κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας και ο πελάτης οφείλει να λάβει γνώση πριν από την υποβολή της παραγγελίας. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων όπως τίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.). Οι ως άνω αναγραφόμενες τελικές τιμές κάθε προϊόντος συμπεριλαμβάνουν ΚΑΙ τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ) εκτός αν αφορούν Κύπρο όπου και υπολογίζονται κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας.
3. Των μέσων πληρωμής, παράδοσης, εκτέλεσης, αλλά και της προθεσμίας εντός της οποίας η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα αγαθά ή να παράσχει τις υπηρεσίες. 
4. Της υποχρέωσης πληρωμής με την υποβολή της παραγγελίας.

Αποστολές 

Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται μόνο από τα ΕΛΤΑ Courier για την Ελλάδα.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Πληρωμές
Στο e-shop μας έχετε στην διάθεσή σας τον κάτωθεν τρόπο πληρωμής:
Αντικαταβολή

Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Αλλαγές

Για αλλαγή ενός προϊόντος  θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελία σας. Αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε, θα σας αποστείλουμε το προϊόν στην διεύθυνση σας και όταν έρθει ο courier να σας το παραδώσει, θα του δώσετε (αν υπάρχει) την διαφορά του ποσού για το νέο προϊόν καθώς και το προηγούμενο προϊόν για να επιστραφεί. Η αποστολή θα χρεωθεί σε εσάς κατόπιν ενημερώσεως από την στιγμή της επικοινωνίας μεταξύ μας!

Επιστροφές
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή μίας παραγγελίας (ή μέρους αυτής), η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελία σας. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του μορφή, άθικτο χωρίς οποιασδήποτε παραβίαση της συσκευασίας. Για την επιστροφή των χρημάτων σας θα πρέπει να αναφέρετε σε ένα χαρτί τον αρ. λογαριασμού, σε ποια τράπεζα ανήκει και ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου το οποίο θα συμπεριλάβετε μέσα στο δέμα που είναι προς επιστροφή. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους:

  1. Στέλνετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ Courier όπως σας το στείλαμε και χρέωση δική σας
  2. Με ό,τι τρόπο εσείς επιθυμείτε (ταχυδρομείο, άλλη εταιρεία courier) και χρέωση δική σας.

Η εταιρεία μας θα ελέγξει τα προϊόντα που επιστράφηκαν και μόνο αν είναι όλα στην ίδια κατάσταση με την αρχική θα δεχτεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας σε διάστημα 7 ημερών.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό δεν έχετε καμία επιβάρυνση στην επιστροφή ή την αντικατάσταση του προϊόντος αλλά θα σας παρακαλέσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα ώστε να γνωρίζουμε για το ελάττωμα καθώς και θα σας ζητηθεί να μας στείλετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες ή video που υποδεικνύουν το ελάττωμα αυτό. Έπειτα, αναλόγως με το τι έχει συμφωνηθεί, θα σας στείλουμε αντικατάσταση του προϊόντος ή εφόσον επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, στέλνοντας ένα χαρτί με τον αρ. λογαριασμού, σε ποια τράπεζα ανήκει και ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου με τα ΕΛΤΑ Courier και χρέωση δική σας. Όταν παραλάβουμε το ελαττωματικό προϊόν θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας σε διάστημα 7 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές ή τις επιστροφές είναι:

Esperado Fashion ΙΚΕ
Δημητρίου Πρόιου 20
59300, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλέφωνο: 23330-24650 

Newsletter
Το athangreek μπορεί να χρησιμοποιήσει τα emails των χρηστών που έχουν κάνει παραγγελία για αποστολή emails σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών καθώς και για ενημερωτικά emails (newsletters).

Πολιτική απορρήτου
Στην «Esperado Fashion ΙΚΕ.» θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να μπορέσουμε να σας στείλουμε εξατομικευμένες εμπορικές ανακοινώσεις με προσφορές, προωθητικές ενέργειες, νέα αλλά και ενημερώσεις για την κατάσταση των παραγγελιών σας, πάντα εφόσον μας έχετε δώσει την έγκρισή σας κατά την διαδικασία της παραγγελίας.
Αν έχετε αφήσει ενεργοποιημένη την επιλογή “Send to Messenger” (τσεκαρισμένο το κουτάκι), κατά την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, το Facebook θα μας δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα και θα μοιραστούμε τα δεδομένα σου μαζί τους έτσι ώστε να εξατομικεύσουμε τις ειδοποιήσεις σου και να μπορούμε να σου στέλνουμε hot προσφορές, προωθητικές ενέργειες, νέα και άλλα.
Δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε για κανένα άλλο σκοπό, δεν θα τα παραχωρήσουμε (εκτός εάν μας υποχρεώσει ο νόμος ή εάν μας εξουσιοδοτήσετε) σε τρίτους και θα τα διατηρήσουμε μέχρι τη διαγραφή του λογαριασμού σου και για όσο χρονικό διάστημα μας υποχρεώνει ο νόμος.
Μπορείτε να αποσύρετε την εξουσιοδότησή σας σε οποιαδήποτε στιγμή, καθώς και να ασκήσετε τα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και φορητότητας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης athangreekhelp@gmail.com

Περιοδικές αλλαγές
Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει λειτουργία όσον αφορά το γραφικό αλλά και λειτουργικό περιβάλλον αλλά και τους όρους χρήσης χωρίς καμία ειδοποίηση. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά τους όρους χρήσης για τυχόν αλλαγές.

Με την επίσκεψη, περιήγηση, αγορά ή εγγραφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο

athangreek , αυτόματα αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.